Den første

Så blev Louilicious endelig en virtuel virkelighed! Umiddelbart er jeg ikke helt sikker på hvorfor det ikke er sket noget tidligere, men men men, nu er projektet søsat. Det hele handler om mad. Det handler om kærlighed, omtanke og respekt for råvarerne.

Følg med her – meget mere følger…….

2 thoughts on “Den første

  1. Stephanie

    Og hvor jeg glæder mig til, at følge med hvad der sker i dit madunivers, specielt når du opdager den ene lækre ret efter den anden, som skal deles med os!

  2. Kristine Ann Barnes

    Hej Louise

    Jeg har desværre ikke været hjemme hver tirsdag aften, men når jeg er, har det været med næsen trykket mod TV skærmen, for at se dig optræde i Hells Kitchen. Jeg skal så indrømme, at havde du ikke været med, havde jeg nok ikke fået set programmet. Det er herligt at sige, at hende der Louise, hende kender jeg og hun har også hjulpet mig flere gange med et par opskrifter. Jeg skal hilse fra Marius og sige at han er ligeså imponeret over dig og din kunne, som jeg er. Og selvfølgelig vil jeg gerne adviseres om nye indlæg om mad, specielt når den kommer fra dig. Held og lykke med det hele fremover, du er en fantastisk og vidunderlig kvinde og tro endelig aldrig på andet :o)

    Knus fra Kristine, din søde mors madelskende nabo ;o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s