Køkkenet – det kreative værksted

Meget kan man sige om kreative hoveder – at de er sløsede, at de er er flyvske, at de flimser  ja, at de er utilregnelige. Men er det ikke lige lovlig hidsige ord for en meget stor gruppe mennesker?! Men hvad er egentlig definitionen på en kreativ person? I mine øjne er en kreativ person en der skaber noget med hænderne. Det er en person der får nogle ideer som på den ene eller den anden måde skal udføres! Og det må man jo i høj grad sige at kokke gør. For mig at se, er mit køkken mit kreative værksted. Det er dér der sker ting og sager.  Det er der det syder og bobler – både idémæssigt og madmæssigt!

Når du derhjemme går ud i dit eget køkken, så træder du ind i dit helt eget kreative værksted! Du må ikke være bange for dine råvarer – hvis det kikser, så prøver du bare en gang til og så er du oveni købet en erfaring rigere. Hvis ikke du brænder nallerne og begår nogle fejl, hvordan kan du så vide dig sikker på at det er fejl? Selv de aller dygtigste kokke gennem tiderne, har begået fejl i deres køkkener, men skal det ses som fejl eller som lærepenge? Hvis de ikke så det som lærepenge, var de jo nok ikke blevet så dygtige kokke.. Så på med vanten, op på hesten og afsti af sted tilbage til køkkenet!

2 thoughts on “Køkkenet – det kreative værksted

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s