Turen går til…. (part 1)

…..Jylland!

I denne weekend tog jeg med min veninde Stephanie til det mørke Jylland, nærmere bestemt Vejle, for at besøge hendes forældre. Jeg studser ved det udtryk “det mørke Jylland”! Hvad betyder det?? Jeg aner det ikke! Men et gæt kunne da være, at der er så sindssygt mange marker og når de er ny-pløjede er de mørke?  Det finder jeg måske ud af en dag og det første jeg gør den dag, må uden tvivl være at poste det her!!

Væk fra sidespringet og tilbage til dét det egentlig drejer sig om: mad!

Stephanie og jeg tog på udflugt! Vi kørte  op til Århus, også kendt som smilets by. Naturligvis skulle vi ud – vi var sågar inviteret til en fødselsdagsfest hos hendes søsters kæreste. Fest var glimrende og nu til det vigtige: mad på vej hjem!

Lige ved Magasin ligger der et shawarma sted. Der ligger nok en del, og jeg kan naturligvis ikke huske hvad stedet hedder. Men når du har Magasin i ryggen har de en snedig rød facade. Det her sted laver den bedste shawarma jeg nogensinde har fået. Den var perfekt afstemt, ikke for meget eller for lidt af noget, og så smagte den rent faktisk af noget andet end klamhed og fedt! Desuden var gutterne der betjente os meget venlige! Jeg kommer helt klart tilbage hertil – gør du?! Kommer du nogensinde til Århus så prøv det – også selvom du ikke er sulten! Den får 4,5 ud af 5 og mangler det sidste halve +, fordi jeg havde så ondt i fødderne af de hæle jeg havde på.

One thought on “Turen går til…. (part 1)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s