Et sæt dampede spætter, tak!

Her den anden dag, en ligegyldig søndag eftermiddag der var kraftigt præget af tømmermænd og 1. maj, vandrede jeg hvileløst rundt henne i Netto i et par timer. Jeg er ret sikker på, at jeg aldrig før har præsteret at bruge så mange timer i Netto!  Der røg ting og sager ned i kurven, de samme ting og sager fløj tilbage på hylden hvorefter helt nye ting og sager hoppede ned i min kurv. Der var dadeltomater af den økologiske slags, en aubergine, en zucchini, peberfrugter i flere fancy farver (kan du mærke hvor det bærer henad?), dåsede ferskner – ja ja, tænker du sikkert, hold da kæft hvor klamt! Sylt dem dog selv din doven-lars! Men men men, det er vel bare min måde at vedholde suspence! Dåsefersken historien kommer snart!-  Egentlig havde jeg helt vildt meget lyst til et stort, beskidt, mandhaftigt stykke af en stor brunstig okse, men det skulle åbenbart ikke være sådan. I stedet faldt valget på en bette, fimset, feminin lille spætte af den rødeste slags. Oh well, tænkte jeg, et par spætter på den dampede måde med en saftig ratatouille – jeps, masser af kærlighed! Det endte med at blive meget provencalsk inspireret, med masser af frisk rosmarin og lækkerhed. Den fine, både struktur og smag i det hvide fiskekød, går genialt med sådan en aromatisk ratatouille! Det sagde haps og så stod den på playstation resten af dagen.

2 thoughts on “Et sæt dampede spætter, tak!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s