Smooth(ie) søndag

Uhhhhh solen skinner (lidt), fuglene pipper lystigt, Vesterbro er spæd og lysegrøn og dog er alt jeg har lyst til, er at pleje mine gedigne søndags tømmermænd! Den står på sofa, dårlige film der ikke kræver det mindste af dig og så noget der kan skræmme tømmermændene væk. Forleden faldt jeg over nogle vanvittigt billige blåbær, godt nok af den frosne slags, men de smilede så kækt til mig. Og de skal naturligvis bruges på en sådan tømmermænds ramt forårs søndag. Der ligger oven i købet en overmoden banan og glor olmt på mig henne fra den ellers gabene tomme frugtskål. Frem med blenderen, den overmodne banan, de billige frosne blåbær, kærnemælk og vanilje. Blende blende blende, over i et glas, i med et sugerør, og så lige ned i løgneren! Puha det er godt for tømmermænd – prøv det selv!

2 thoughts on “Smooth(ie) søndag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s