Fersken fest

Kan du huske den dag jeg snakkede om dåsede ferskner? Det var så nu de kom i brug. Ja ja ja, jeg er ganske udmærket klar over hvor længe siden det er de er købt. Men hey, er de ikke i en dåse der er hermetisk lukket?! Jeg havde ihvertfald været super snedig og kylet de lidt slimede dåse ferskner ind i fryseren (naturligvis uden dåsen!). Ned i blenderen med dem. Det meste af en vanilje stang, jordbærjuice og så en overmoden frossen banan (jeg vil vædde en cocktail på, at du lige nu tænker: hvad er det med hende og både overmoden og frossen frugt?!) fulgte ferskenernes eksempel og tog også springet ned i blenderen. Det tager lidt tid, for der er jo frosne både det ene og det andet. Men bare blend løs!

Meget skidt kan man sige om fødevarer der kommer fra en dåse, men den her smoothie var forfriskende, læskende og virkelig mættende! Ja, en regulær fersken fest om du vil. Jeg er på ingen måde færdig med dåsede ferskener! Og ja ja ja, jeg lover selv at sylte dem når de kommer i sæson!

4 thoughts on “Fersken fest

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s