Pinse frokosten!

Ahhhh yes, Pinsen.. For at være helt hudløs ærlig er jeg ikke sikker på hvad den helligdag betyder.. Jeg kunne naturligvis slå det op, men jeg ved at jeg glemmer det og må gøre det igen til næste år. Derfor vælger jeg at leve med uvisheden og en masse gætterier. (Var det en tand for ærligt..?) Men noget jeg ved, er den Pinse frokost der er i vente på min fars terrasse! Traditionen tro, tog mine brødre og jeg nordpå til en hyggelig dag i køkkenet! Alle laver noget, lidt gammeldags kunne man vel sige, men virkelig hyggeligt. I år fik vi lavet en hønsesalat med de friskeste grønne asparges fra faderens have, vi fik pocheret nogle æg og pillet hvad der svarer til et halvt ton rejer, en salat med spæde skud fra haven og parmesan og så en paté af rådyr. Det var lige så godt som de foregående år – hvis ikke bedre. Det blev til en masse fortærende timer på terrassen lige indtil årets første crocket turnering blev skudt igang (som jeg skuffende nok tabte stort).

2 thoughts on “Pinse frokosten!

  1. Fratello Maggiore

    Yes!
    The Crocket Master slår til igen og viser de svage nybegyndere hvordan sådan en trækugle skal slås!
    😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s