Rynkeby pakken

Det regner, det er pisse koldt, jeg skal til en charity fest om 2 timer og har fortsat ingen idé om hvad jeg skal have på, for slet ikke at tale om hvad der skal ske med både hår og makeup.. Hvad gør man?? Man drikker kaffe og funderer – lige indtil det ringer hidsigt og insisterende på dørtelefonen. Mig: “Halloooo?” Helt nysgerrig og overrasket over at nogen kan overskue at bevæge sig udenfor i det her gedigne lortevejr. Ude på gaden står den vådeste undskyldning af en postmand og vil forfærdelig gerne aflevere en kæmpe, pænt trykket pakke til mig! Puha hvor spændende!! Kaffen bliver slubret mens jeg overvejer mulighederne for hvem der har sendt mig den her store pakke. Gaffatapen ryger af og den store uformelige pakke er fyldt med flamingo…. Grave, grave, grave og bingo! Det er Rynkeby der har været så generøse, at sende mig deres nyeste skud på stammen: Æble & solbær saftevand uden tilsat sukker! Er der noget jeg bare er pjattet med, så er det blandingen æble/solbær! Den er frisk og sød på samme tid – jeg solgt!

6 thoughts on “Rynkeby pakken

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s