Placebo kyllingen fra Roskilde

Et par unge gutter der var lige så glade for placebo kyllingen fra Roskilde som jeg!

Kyllingeburgeren ved søen er intet mindre end genial! Måske er det tømmermændende der taler, men 4 dage i streg og samme følelse, så må der altså være noget om snakken.  En foccacia bolle, der kan lede tankerne hen mod midt ’90erne da den slags virkelig hittede blandt det danske folk. Den er sprød og smurt med mayo direkte fra en spand, ovenpå er der klasket et par skiver syltede agurker af typen fra glas og med rasende flotte bølger! Fra en dåse er der smidt en håndfuld syltede røde pebere ind i burgeren. Kyllingen (eller hvad vi nu skal kalde den) er knasende sprød, den har nemlig været en tur i ønskebrønden og vi snakker pre-fabrikata patties  der ganske givet aldrig har set skyggen af noget der tilnærmelsesvis kunne minde om et fjerkræ. Umiddelbart kan jeg godt se hvordan det hele lyder usandsynlig klamt, men really, får du trangen til at spise burgere på dette års Roskilde Festival, så slå et smut forbi det lille sorte skur lige der hvor L og J i Øst smelter sammen og lige smack in the middle af badesøen og fiskesøen, og forsøg dig med kyllinge burgeren – for som alt andet på Roskilde Festival, er den også ren kærlighed!

(Billede kommer senere og der undskyldes for evt. tastefejl – er pt på festival og måske ikke helt appelsinfri)

3 thoughts on “Placebo kyllingen fra Roskilde

  1. pedrsn

    .. det ENESTE jeg kom i dét område for, var kun for at tylle cåktaijls i Drinks for Trees!

    *bøvs*

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s