Artiskok fun fact…..

Det tager altså en rum tid, sådan at komme sig ovenpå sådan en omgang Roskilde festival. Kroppen er helt og aldeles flad og skriger på alt andet end junkfood. Så i dag tog jeg på den helt store grøntsags udflugt og fandt bl.a. et pragt eksemplar af en artiskok! Herligt, tænkte jeg, det er jo lige præcis det jeg har aller mest lyst til i hele verden. Den er rig på A og C vitaminer og skal nok hjælpe mig op på dupperne igen.

Fun fact om artiskokker: i 1600tallet var det kun mænd der måtte spise artiskokker, fordi den blev set på som værende et elskovsmiddel og den ville forøge kvinders seksuelle magt…..!

Nå, hjem med min prægtige artiskok, ned i saltet vand, frem med trøffelolien og så var det ellers bare at guffe derud af! Måden hvorpå den parfumerede trøffelolie og den let, underligt tiltalende beske smag af artiskokken leger med hinanden – det var intet mindre end fantastisk!

5 thoughts on “Artiskok fun fact…..

  1. jakob

    jaaaa for fanden da. jeg må skaffe de små italienske artiskoker. dem der kan grilles halverede. uden skæg og ballade. altså – jeg er jo vild med skæg og ballade, bare det ikke sidder i min artiskok eller på mine muslinger. de skal serveres på salonen!

  2. L. Petersen

    I like it!

    Må man spørge?? hvid eller sort trøffelolie?? Jeg skal jo hjem og gøre det præcis efter..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s