Strandwich

Mandag var endnu en af de der brandvarme dage i det Danske sommerland. Den ældste bror og jeg kørte en tur op langs kysten for, at vande urter og blomster og have hos faderen der er på ferie. Det var mest min bror der vandede, mens jeg lystigt fik fortæret de solvarme hindbær og skovjordbær. De vækkede appetitten til en frokost, derfor plukkede vi salat fra haven, købte et italiensk inspireret brød, nogle skiver mortadella og en ost der næsten selv kunne kravle afsted i det lumre vejr, og så ned på stranden. Jeg fiksede vores sandwiches – nu bedre kendt som strandwiches! Det var rasende hyggeligt med frokost på stranden og så lige at kunne stikke stængerne i det herligt kølende vand bagefter.

2 thoughts on “Strandwich

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s