Turen går til… (part 2)

…min venindes sommerhus i Hornbæk!

Varmt sand, bølgernes beroligende skvulp, plantagen der omringer den lille sommerramte by, det er den Danske sommer når den tager sig aller bedst ud. Min venindes sommerhus dufter præcis som et sommerhus skal – lidt hengemt på den hyggelige måde. Haven er omringet af duftende hyld, hvilket naturligvis fluks leder mine tanker hen imod den grillede middag jeg skal lave! Vi har købt ny opgravede kartofler i vejkanten, fisk på havnen (rødspætter) og nu plukker jeg hyld og løvstikke i haven. Det hele emmer af ren idyl! Spætterne bliver marineret med hyldeblomst skærme, citron zest og en smule smagsneutral olie. Kartoflerne bliver skrubbet og pakket i folie med hyldeblomst skærme, citron, salt, løvstikke og smør, og så på grillen med dem. En simpel salat, sådan lidt a la mormor, bliver kastet sammen mens spætterne syder på grillen. De fik et skud ren citron juice og lidt salt lige inden de kom på varmen. Det var en forrygende sommerhus middag, med veninde fjanteri, hvidvin, stearinlys og myggestik til langt ud på natten.

2 thoughts on “Turen går til… (part 2)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s