Pestoens snappy comeback

For mit vedkommende er sommeren nu rykket ud af Københavns lumre gader. Op ad kysten til faderens hus; hans bette hvalp skal passes, mens han er ude i den store verden og opleve sommeren sammen med sin bedre halvdel. Men som jeg nu efterhånden har omtalt nogle gange som her, her og her, så bugner hans have jo af alskelsens lækkerier! Og i dag kastede jeg mig så i grams med den overdådige urtehave.

Det var ikke nemt, men jeg holdt mig i skindet og tog blot ruccola og citrontimian. Mixede dem med mandler, valnøddeolie, en sjat æblecidereddike, en smule hvidløg, lidt vellagret parmesan og salt. Voila, leksi beksi pesto på køl.

Jeg er udemærket klar over hvad det er du tænker lige nu!! “HA, hvor top ’90er agtigt, at hun laver pasta pesto!” Ja, mine damer og herrer, jeg vil på ingen måde prøve at benægte det, men det må da siges at det er noget af et snappy comeback fra pestoens side! Og hvis du nu skal være helt ærlig, så bliver du jo nødt til at indrømme, at du, når alt kommer til alt, også selv er ret glad for pasta pesto.

Jeg fandt sågar nogle jomfruhummerhaler i faderens fryser og vendte i pasta-pesto-baduljen. Så bliver det da næsten ikke mere sommer agtigt på nordkysten!

2 thoughts on “Pestoens snappy comeback

  1. klappeklappekage

    Bare det at faderen har jomfruhummerhaler i fryseren er et hit i sig selv og pesto? Tjaaa det har været brugt i Italien noget før vi overhovedet vidste at vi kunne dyrke basilikum i DK, så det overlever nok 90’erne way into 2010 🙂
    Dejlig side du har her!
    Kristina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s