Brændt hvidløg og sennepsfrø

Så står man tilbage med en sjat rabarber kompot og er egentlig blevet lidt træt af, at fylde det indenbords som det er. Hmm.. tænke tænke. AHA! Nyopgravede kartofler og en chili spiket rabarber kompot og så et let drys frisk salvie. Jeg har et meget ungt og aldeles saftigt stykke frækt sommer kalv! Hurra – salt + peber og afsti afsted op på en pande med dig. Deglacering af panden med rødvin og monteret med smør – mmm sauce! Der lå et blomkålshoved i køleren der råbte højlydt på at blive brugt. Råsyltet i æblecidereddike og så vendt med brændt hvidløg, sprøde sennepsfrø (som naturligvis lige er brændt af sammen med hvidløget, så de ikke bliver sådan nogle små slimede bolde) og bredbladet pernille. Utrolig god sommer-regnvejrs mad! HAPS!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s