De store kasser!

Sørme om det ikke skete igen (som her, her og her)! Postmanden kom og overraskede mig med en gevaldig pakke.. Denne gang var det bare ikke postmanden, men en fragtmand! Se så er det jo en helt anden snak! Han kom først med en kasse, og jeg tænkte ‘hold da op, den er stor!’ Så kom han med endnu en i samme størrelse og jeg tænkte ‘oh my!’ Da han så kom med den tredje og bad mig skrive under for modtagelse, må jeg indrømme, at jeg var noget forvirret over de mange og meget store kasser jeg netop var blevet den meget heldige ejer af.

Nede i kasserne gemte der sig frossen rå dej – i poser bevares! Men nu havde jeg simpelthen fået mig selv 3 store kasser frossen dej fra Hatting… Nå, i fryseren med noget af det og i ovnen med noget andet af det. Det var 3 forskellige slags; havreboller, hvedeboller og rugboller – alt sammen i rå tilstand lige til at tø op og kaste i ovnen. Snedigt ja, og så smager de faktisk ganske glimrende.. Tak for den enorme pakke og udstopning af min fryser, Hatting!

Jeg vil dog til enhver tid sige ‘Lav det nu selv! Det smager bedre, du kan udfolde dig langt mere kreativt og så er det langt sjovere!’ Men jeg må tage hatten af for disse boller, de smager næsten hjemmebagte.

Her får hvede- og havrebollerne sig en varmer på risteren.

8 thoughts on “De store kasser!

 1. Alice Bergmann Carstensen

  Kære Louise
  Fantastisk Blog du har her. Foruden din inspirerende nysgerrige tilgang til mad har du også et vidunderligt talent for at jonglere med sproget. Det gør det til underholdende og berigende læsning.
  Kh Alice

 2. fru Z

  Jae…hvis jeg kunne uploade billeder i kommentarfeltet gjorde jeg det gerne. Men måske kunne du i stedet være en slags brevkasse for mig? Jeg har lige været i Rom, og blev nysgerrig på noget pasta med smag. Derfor har jeg nu blandt andet en pakke pasta med citron og pebersmag, som jeg ikke lige ved hvad jeg skal stille op med. Har du nogen gode ideer???

  • Louilicious

   Beklager at det har taget noget tid at svare dig! Men ja ha da!! Ææææælsker pasta med cirton! Det er godt til næsten alt.. For tiden kan jeg anbefale dig at smutte en tur i skoven og samle svampe, lave en stuvning, vende med pastaen + bredbladet pernille og vupti for en leks hverdags middag du har dig der 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s