Kornfed og kernesund

Vejret dikterer, at det er bagetid. En kernesund 5-sortsblanding i blød i en rum tid, og så blandet med noget groft spelt mel, lidt fuldkorns hvedemel, en pakke tørgær og en halv liter kærnemælk, samt en god håndfuld salt og lidt brunet smør. På med æltevanterne (læs: latexhandsker) og boks derudaf. Skålen blev filmet og sat i køleren i ca. 24 timer for derefter, at blive tævet igennem igen med lidt mere hvedemel. Ned i silikone muffinformen, filmet og tilbage på køl. Et helt døgn senere, blev de penslet med mælk og drysset med solsikkefrø og græskarkerner. Ind i krematoriet og bage til de blev åhhh så fine. Og så ud i det Københavnske efterår og køle af, så jeg straks kunne hapse en. Åhhhh de er kornfede og kernesunde, det lyder forkert og kedeligt, men er så godt, at der er en fest i min mund!

4 thoughts on “Kornfed og kernesund

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s