Tim-i-jan: marineret og grillet

Der kommer et par venner til frokost og de skal have det rigtig rigtig godt! De får grillet(tak min elskede og dybt uundværlige grillpande!) tim-i-jan (jep, det er nemlig en homo-krydderurt, men også kendt som timian) marineret kalvelever på en lun salat af lynsyltede pebere. Tricket til lever er at den ikke skal gennemtæves på panden/grillen/hvordan-du-nu-vælger-at-tilberede-ting-og-sager!! Den skal naturligvis på en über heiss pande(eller en af de andre nævnte muligheder) 2 minutter og så hvile – præcis som med alt andet kød. Hvis du tror, at du hader lever ligeså meget som du hader, at skulle stå op søndag morgen fordi du har lovet dig selv at støvsuge, så tager du grueligt fejl min fine ven! Du har ganske givet et gedigent barndoms traume om knastør, grynet svinelever.. But really, hvorfor være en kæmpe tøs der ikke tør sætte tænderne i noget fantastisk saftigt smagfuldt (og tilmed pisse billigt!)..? Gør dig nu den tjeneste det er, at prøve det! Jeg glæder mig til at høre om netop din hurra-jeg-har-opdaget-noget-nyt oplevelse.

6 thoughts on “Tim-i-jan: marineret og grillet

  1. pedrsn

    Homo-krydderurt!! AHAHAHA 😀

    Tsss, lever – jeg kommer ALDRIG til at føle den dér hurra-jeg-har-opdaget-noget-nyt følelse over … lever! 😛

    Men godt ser det ud!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s