Pastamania

Skulle det være gået din næse forbi, får du den lige én gang til: Jeg er en sucker for pasta! Og det være sig alle slags pasta i alle mulige og umulige saucer(hmmm, hvad mon en umulig sauce er?)! Ja faktisk er det eneste tidspunkt jeg synes, at pasta er klamt, er når det bliver serveret koldt. Nixen, pasta skal være varm og lækker med et lille bid – synes jeg i hvert fald! I dag står den på frisk parpadelle, salte små ansjoser der smelter ud i olien sammen med en hel del hvidløg og de der  syltede citroner. Nogle kyllinge fileter fra et par pip’er fra solskins øen Bornholm, masser af schallotts, lidt sprød parmaskinke, et skvæt hvidvin, en ordentlig badulje salvie og så masser og masser af kærlighed. Måden hvorpå de forskellige salte nuancer komplementerer hinanden er ganske uimodståelig! Jeg er næsten sikker på, at det er den bedste pasta jeg nogensinde har fået – eller måske lige indtil næste gang jeg laver pasta!

17 thoughts on “Pastamania

 1. Italiensk Vin & Mad

  Det ser lækkert ud, elsker også bare pasta – helt enkelt og uden de store dikkedarer, pastaen skal stadig kunne smages og ikke drukne i masser af tilbehør – så er det bare super

 2. Thomas MadFar

  Ser knald godt ud, tager du selv billederne? vi fik også parpadelle idag, med små stegte brunchpølser, tomat, løg sammen med sommerkål stænket med ramsløgspesto og eddike.

 3. Erik Magius

  Hej Loui.

  Ser lækkert ud hvronår skal jeg spise hos dig, måske vi skulle prøve med noget rådyr med pasta og nogle morkler ! Tænk lige over det søde !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s