Et saftigt efterårssvin

Den stod på efterårssvin med nogle af sæsonens smukkeste farver. Svinebassen stegt i timian (jooo det er jo homo krydderurten tim-i-jan), hokaido – det er det der græskar der er helt bette og mægtig orange, godt pladret til med timian. De dejligste jordskokker ligeså pladret til med timian, oliven olie, salt og peber. Ind i krematoriet og bage til de begge var smækre og mundvand drivende! Mmmmm, et saftigt efterårssvin med smukke farver og perfekt afstemt smag! Genialt – hvis du spørger mig!

11 thoughts on “Et saftigt efterårssvin

  • Louilicious

   Kære NoName,

   Tak for din kommentar. Jeg er ikke sikker på om du er med på, at det hele er sagt med et glimt i øjet. Jeg leger blot med sproget! Tag et andet eksempel: Hvis jeg en dag skulle få tvillinge drenge skulle de klart hedde Mark og Ronni, fordi når man så kalder på dem ville det jo være top sjovt fordi man så kalder på makaroni.
   Jeg håber du kan forstå ironien?!

   Bedste hilsner,
   Louilicious

   • NoName

    Du laver en stereotyp joke, hvilket jeg, som homo, personligt finder usmageligt og en smule anstødeligt- glimtet i øjet har jeg fanget og finder til trods herfor stadig din “leg med sproget” ubehjælpsom og usammenlignelig med en joke om børns navne…men det er jo heldigvis din blog, hvor du skriver dine ord, som jeg fremover vælger ikke at læse…

    Mvh Line J

 1. Sally

  Jeg har længe nydt denne blog, både for dens fine opskrifter men også for det fine og finurlige sprog som Louilicious har. Jeg synes derfor det er “en storm i et glas vand” (for at blive i køkken-lingo) at claime denne blog som værende homofobisk. Jeg vil stadig følge den – og nu hvor vi åbenbart er én mindre -.så er der bare mere “opskrift” til os andre 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s