Vinter pærer

Vinteren har for alvor sat tænderne i København. Og i det lille køkken med det kække røde gulv, betyder det de sødeste sager. Hvad er sødere og mere jule-agtigt end at bruge de pærer der blev præserveret i efterårets smukkeste farver?! En pære frangipane fyldt med vinterlig julet kærlighed! Det er mandler, gode mængder smør og så selvfølgelig de her helt igennem fantastiske pærer. Så hvis du også har præserveret noget af efteråret, så smæk en frangipane sammen – du vil på ingen måde fortryde det.

2 thoughts on “Vinter pærer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s