Varer julen virkelig lige til påske?

Det der med at julen varer lige til påske, er det i virkeligheden en lam undskyldning for at man så kan lege foie gras gås hele vinteren og proppe sig selv med julens fedtede goder frem til påske? Og varer påsken i så fald lige til julen?! Man kunne godt ønske sig det, for det er et slaraffenland af frisk og sprød lækkerhed. Påsken bestod nemlig i år, af rigelige mængder stenbiderrogn som ham den gamle nærmest havde fået smidt i nakken(klamt udtryk, ved nærmere eftertanke!) nede på havnen. påske 1Han havde ved samme lejlighed fået snitterne i et par isinger som blev fileteret og, på bedste Askepot manér, forvandlet til de dejligste fiskefileter med en friskrørt remo – lavet på resterne af efterårets syltninger. påske 2Da ham den gamle nedlagde et af Bambis’ familiemedlemmer (mens der var jagt på dem, bevares!) sendte han en af stængerne(altså et ben, skulle du være i tvivl) til røgning. Toppet med de sprødeste radiser smagte det, så man nærmest kunne høre de helligste påskebønner hele vejen fra Jerusalem.påske 3Den sødere tand blev stillet tilfreds med en fabelagtig citrontærte. påske 4

DET er påske for mig – og den må gerne vare helt til jul.påske 5

// Louilicious

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s