Satans saftig sandwich

De der dage hvor solen brager igennem over sommer-København og man steger og mest af alt føler sig som en nyfanget sild på en meget varm grill, der er noget af det bedste jeg ved, at lave picnic. Det kan være på Bryggen, i en eller anden park, på en båd – you name it!

Saftig satan!

Denne picnic bestod af noget så simpelt som sandwiches. Men ikke bare en hvilken som helst sandwich, nix, det var nemlig nybagt surdejsbrød fyldt med friskrørt mayo på grovkornet sennep, grillede og lynsyltede røde pebre, det meste af en Fuet(yes, den der spanske pølse som smager noget så dejligt), et par skiver af Arla Unikas lagrede Havarti, et par blade fra en salvie der utroligt gerne ville lege med og så en dusk pebret brøndkarse. Jeg får stadig mundvand bare ved tanken om den saftige satan af en sandwich!

saftig satan 2

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s