Oh mein Schnitzel!

Efter en hvinende vidunderlig Wienertur, var der tanket op på inspirationen og den der schnitzel var ikke sådan at slippe fra tankerne. Her er den så, helt frit fortolket på dansker måden med dreng und alles. Oh mein schnitzel 1

Mørbraden fra en glad gris i en kjole af pankorasp, ærter pureret med lidt hvidløg og mynte, en herligt heldig hollandaise med massere af peberrod, knuste kartofler vendt i citron, kapers, ansjoser, skalotter og klaret smør og så et smut i krematoriet så de kunne blive dejligt sprøde. Oh mein Schnitzel det er godt!oh mein schnitzel 2

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s