Små delikate forårs pakker

Ahhh forår! Der er ikke meget der kan måle sig med den spirende, sprøde kådhed der følger med de første lunende stråler fra solen. Og efter mange måneder med tunge gryderetter fyldt med langtidstilberedt velsmag, er det tid til friske nuancer. Derfor blev der sat gang i den helt store dumpling produktion. dumpling produktion

The dumpling production continuesDer fløj både tigerrejer, kylling, spæk, ingefær, brankede sesamfrø, hvidløg, chili, lime zest, koriander, fishsauce og kartoffelmel ned i en laber asiatisk inspireret forårs-fars. De her små delikate forårs pakker blev dampet og serveret med et drys frisk mynte og koriander og med en dyppedyp af fishsauce, lime juice, chili, hvidløg og ingefær.  The dumpling feast Det hele foregik i det helt nye køkken. What? Nyt køkken?! Yes, der er vinket farvel til det røde Vesterbrogulv og sagt halløjsa til samtalekøkken i Valby med ham der Kongeørnen (jaja, han er også kendt som min kæreste), og det er faktisk ret dejligt – især når fryseren er fyldt med de her forårs dumplings!The dumpling feast must go on

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s